Juniorii Stelei: "Ne rugăm să mâncăm o masă pe zi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali
Becali

Mai mulţi liceeni, actuali juniori ai clubului Steaua, care sunt cazaţi la căminul Liceului Mircea Eliade din Bucureşti, sunt supăraţi că oficialii clubului nu le mai asigură masa.

"Aş vrea, dacă se poate, să veniţi la noi la liceu, să vedeţi în ce condiţii stăm. Avem practic doar un pat şi o pernă, şi cam atât. În schimb, nu ni se asigură nicio porţie de mâncare pe zi. Ajungem să mâncăm pizza, chipsuri si toate prostiile care nu sunt recomandate la dieta pentru fotbalul de perfomanţă.

Mai mult, am ajuns să ne rugăm să fim în situaţia lui Grădinaru (n.r. care a fost luat la echipa mare ) ca să apucăm să mâncăm o masă pe zi", a spus un junior, sub protecţia anonimatului.

Juniorii Stelei pierd cursurile de la şcoală din cauza navetei Bucureşti-Mogoşoaia

 Ilie Stan e unul dintre antrenorii Stelei din ultima vreme care i-a băgat în seamă pe juniorii roş-albaştrilor. Puştii sunt bucuroşi că se antrenează cu echipa mare, dar sunt nevoiţi să piardă cursuri la şcoală din cauza faptului că nu are cine să-i transporte în Bucureşti de la Buftea sau Mogoşoaia. Ei stau la mila celor care au maşini.

Ilie Stan ştie deja ce probleme întâmpină cei patru juniori ai roş-albaştrilor, Cojocaru, Roşu, Grădinaru şi Stanciu. Ca să ajungă la antrenamentele conduse de el la Mogoşoaia sau Buftea, aceştia se înghesuie într-o maşină a unuia dintre părinţi încă de la primele ore ale dimineţii, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite