Juniorii lui Dinamo au bătut Lazio, 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Under 21 a roş-albilor a învins ieri formaţia similară a italienilor de la Lazio, 1-0, prin golul marcat de Marius Ioniţă (min. 49). Partida a avut loc în cadrul turneului “TIRRENO E SPORT”, de la Manziana (Italia).

Declaraţiile dinamoviştilor după victoria cu "lazialii":

IONEL GANEA (antrenor secund): ”A fost un joc destul de bun, am inceput partida foarte bine, am avut doua ocazii in prima repriza, iar in a doua parte am reusit sa inscriem prin Ionita, in urma unui fault pe partea noastra dreapta de atac, executat de catre Stanescu. Am reusit sa mentinem acest rezultat, concentrarea baietilor a fost foarte buna iar spre final am fi putut majora avantajul. Despre adversari putem spune ca au practicat un fotbal bun, dinamic. Aceasta victorie ne da sperante pentru calificarea in semifinale”.

ALBERT ALEXANDRU: ”Lazio a fost un adversar bun, dar noi am stiut sa ne facem jocul si ne-am impus inca din primele minute. Daca ar fi sa facem o comparatie intre Sampdoria si Lazio, Sampdoria a fost superioara, a jucat rapid, a pasat mai mult. Fotbalul se joaca pe teren. Meciul cu Fiorentina trebuie abordat extrem de serios, trebuie sa muncim, sa castigam si sa nu depindem de rezultatul obtinut de adversarii din grupa”.

IONITA MARIUS: “Lazio a fost un adversar destul de dificil, dar am fost concentrati tot timpul si nu am mai cedat pe finalul partidei. Cand am reusit sa marchez am simtit o bucurie enorma, dar parerea mea este ca acest gol nu reprezinta o reusita individuala ci rezultatul muncii in echipa. Am fost concentrat tot timpul, ca si restul baietilor, si eram convins ca daca vom reusi sa mentinem aceasta stare si daca vom lucra in echipa vom iesi castigatori. Cu Fiorentina trebuie sa fim 200 % concentrati, mai agresivi, trebuie sa ne dam viata pe teren pentru a nu rata calificarea. Nu am venit aici sa pierdem!” .

MANYUR CRISTIAN: “Lazio mi s-a parut un adversar mai puternic decat Sampdoria, a pasat mai mult. Sampdoria a jucat agresiv in timp ce Lazio a jucat mai tehnic. Finalul de meci a fost extrem de tensionat, am avut emotii, dar ma bucur ca am ramas concentrati. Sper ca in meciul cu Fiorentina sa confer incredere echipei, sa fim concentrati si extrem de determinati. Orice greseala ne poate costa calificarea. Dar nu trebuie sa ne gandim la asta trebuie sa facem un joc cat mai simplu, sa marcam mai mult decat adversarul si sa ne calificam”.

STANCA DANIEL: “Cred ca Lazio ne-a tratat cu superioritate. Datorita atitudinii si determinarii am reusit sa dovedim ca suntem mai buni ca ei. Cu Fiorentina trebuie sa fim cel putin la fel de montati. Nu am venit in vacantain Italia, am venit sa dam tot ce e mai bun din noi, sa castigam si sa facem performanta”.

Rezultate, GRUPA A
Dinamo - Lazio (1-0)
Sampdoria - Fiorentina (1-1)

Rezultate, GRUPA B
Roma - Panathinaikos (1-0)
Napoli - Palermo (1-1)

Clasament, GRUPA A
1. Sampdoria, 4 puncte, golaveraj 4-2
2. Lazio, 3 puncte, golaveraj 2-1
3. Dinamo, 3 puncte, golaveraj 2-3
4. Fiorentina, 1 punct, golaveraj 1-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite