Juliano Spadacio: „Copos bagă milioane în hoteluri şi nouă ne reduce contractele!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străinii din lotul Rapidului, în frunte cu brazilianul Juliano Spadacio, nu sunt de acord cu micşorarea salariilor şi spun că nu mai sunt tentaţi să se întoarcă în România pentru retur. Neplătiţi de mai bine de două luni, fotbaliştii giuleşteni ameninţă conducerea clubului cu memorii la LPF.

Semne rele anul are pentru giuleşteni. Conducătorii clubului de lângă Grant se văd puşi în faţa unei situaţii tensionate, apărută din cauza lipsei banilor.Pe lângă faptul că sunt neplătiţi de mai bine de două luni, fotbaliştii străini ai Rapidului au luat foc, la figurat, când au aflat că li se va propune micşorarea contractelor. Pe modelul aplicat de Becali la Steaua, Copos vrea să impună şi el în Giuleşti un plafon salarial. Astfel, Dinu Gheorghe i-a anunţat deja pe jucătorii străini că la revenirea în ţară le vor fi reduse câştigurile!

Spadacio nu vrea mai puţini bani

Cum majoritatea jucătorilor se află încă în vacanţă, ei spun că nu au motiv să se mai întoarcă  în România. „Sunt jucători care sunt neplătiţi de trei luni, iar conducătorii trebuie să înţeleagă că avem familii de întreţinut. Situaţia este foarte grea la Rapid. Nici nu ştim de ce să ne mai întoarcem în România, poate doar ca să ne depunem memorii", spun câţiva străini, sub protecţia anonimatului. Şi jucătorii români din lot se confruntă cu astfel de probleme. La fel, sunt restanţe de două luni, iar mulţi dintre ei ameninţă cu memorii la LPF.

Cel mai mare salariu la Rapid îl are în acest moment Juliano Spadacio. Acesta câştigă anual 280.000 de euro, iar Dinu Gheorghe i-a transmis că nu mai poate avea un astfel de venit. Mijlocaşul nu înţelege de ce Copos şi „Vamă" vor să-i reducă salariul şi-l atacă pe patronul giuleştenilor. „Copos investeşte zeci de milioane de euro în hoteluri şi nouă vrea să ne reducă salariile. E incredibil", a reacţionat jucătorul.

Şi-au luat singuri bilete  de avion

Clubul nu mai are bani în cont, iar jucătorii resimt din plin problemele financiare. Stranierii vor reveni zilele acestea în ţară, pe banii lor, alegând să-şi procure singuri biletele de avion. Ei au primit totuşi garanţia de la Dinu Gheorghe că biletele de avion le vor fi decontate de club. Rapid are programată reunirea pentru luni, 10 ianuarie.

Lui Lazăr i s-a propus acelaşi contract !

Rapidiştii se vor despărţi cel mai sigur şi de Costin Lazăr, care poate semna în acest moment pe gratis cu orice echipă, deoarece intră în ultimele şase luni de contract. Căpitanul consideră că oferta primită de la Rapid, de prelungire a înţelegerii, e de neacceptat. Dinu Gheorghe i-a propus un contract pe trei sezoane şi cu acelaşi salariu anual, de 180.000 de euro!

Top salarii la Rapid

Spadacio    280.000 de euro
Cesinha    220.000 de euro
M. Antonio    220.000 de euro
R. Fernandes    200.000 de euro
Cassio    200.000 de euro
Glauber    200.000 de euro
D.Coman    200.000 de euro

"Rapid are probleme financiare. Primii mei bani încasaţi au fost abia la sfârşitul lunii noiembrie. Nu ştiu dacă voi mai continua la Rapid."
Glauber Berti jucător Rapid

"Jucătorii trebuie să înţeleagă problemele. Niciun club din România nu mai poate plăti astfel de salarii."
Dinu Gheorghe preşedinte Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite