Jucătorul lui „Vamă“ vrea să bată Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu

Unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai „stegarilor“, Alexandru Chipciu, ar putea fi următorul jucător care vine în Giuleşti de la Braşov. Chipciu a mai trecut prin curtea Rapidului pentru puţin timp, fiind remarcat atunci de Dinu Gheorghe.

Chipciu (21 de ani) este originar din Brăila, iar junioratul l-a bifat la Şcoala de Fotbal „Nicolae Dobrin". În 2007 a ajuns la Rapid, unde a fost descoperit de Dinu Gheorghe şi a fost transferat de acesta la Braşov. Lucescu junior şi Viorel Moldovan l-au folosit mai puţin, preferându-l pe Roman în locul său. Plecările mai multor jucători de la FC Braşov, în vară, i-au dat şansa lui Chipciu să devină titular. A marcat un gol de excepţie contra lui Dinamo şi acum vrea să înscrie şi contra Rapidului. „Vreau să demonstrez în meciul cu Rapid că nu se vorbeşte degeaba de mine. O să fie o partidă mai specială pentru că am fost în curtea lor, dar eu vreau să-mi fac datoria pentru Braşov", spune mijlocaşul. Preşedintele giuleştenilor a declarat recent că îl doreşte pe Chipciu în Giuleşti. „Este bine pentru el să acumuleze mai multe meciuri în picioare la o echipă mai mică. Dacă vine de pe acum la Rapid sau o formaţie puternică, se poate pierde din cauza presiunii", a afirmat Dinu „Vamă".

Isăilă: „Este meciul orgoliilor"

Daniel Isăilă, antrenorul gazdelor, crede că partida cu Rapid este una specială, atât pentru el, cât şi pentru majoritatea fotbaliştilor ambelor echipe: „E un meci special pentru mine, de asemenea şi pentru jucătorii mei. Pe jucătorii care au evoluat la Braşov până în vară îi cunosc foarte bine, iar acest lucru poate fi un avantaj pentru noi. Se poate spune că este şi un meci al orgoliilor". 

Braşovenii care au jucat la Rapid

Chipciu
Ilyeş
Daniel Isăilă
Mincă
Cristi Ionescu
Vali Bădoi

6 rapidişti au venit de la Braşov:

Rui Duarte
Ezequias
N. Grigore
D. Coman
M. Roman
Sburlea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite