Jucătorii votează dacă revine N’Doye!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye, un fotbalist bun, dar un tip dificil
N’Doye, un fotbalist bun, dar un tip dificil

Planul antrenorului lui Dinamo e simplu: chiar dacă şefii vor decide în prima întâlnire a Consiliului de Administraţie ca N’Doye să fie din nou sub comanda sa, tehnicianul nu vrea să-şi pună toţi jucătorii în cap.

Relaţiile dintre african şi colegii săi sunt tensionate. A spus-o public şi fundaşul Valeriu Bordeanu: „N'Doye e mai retras, e introvertit, nici nu-l
văd în vestiar". Cu alte cuvinte, a fost exclus de grup, singurii săi prieteni fiind Kone, colegul său de cameră, şi Diabate.

De ce s-a ajuns aici? Jucătorii nu pot uita „faptele de vitejie" de-a lungul timpului care au dus la scindarea din vestiar: cu Bratu-n, frunte mai mulţi fotbalişti au părăsit echipa la Cluj, sătui de escapadele lui N'Doye, care fugise noaptea din cantonament să se distreze în urbea din Ardeal.

„Greviştii" au avut de suferit, iar africanul a fost iertat! Şi deja istoria se repeta după numeroase petreceri prin cluburi, toate rămase nesancţionate nici măcar cu o amendă, deşi toţi ceilalţi care au mai greşit de-a lungul timpului au fost pedepsiţi pe loc.

Are cel mai mare salariu din lot

Toate acestea au dus la o răceală între el şi colegi, conflictul culminând cu scandalul de zilele trecute, când senegalezul nu a fost acasă la ora cerută de club şi l-a ironizat public pe Andone. În plus, fotbaliştii sunt nervoşi după ce au aflat că africanul are cel mai mare salariu din lot, 240.000 de euro pe an, şi că face scandal dacă se întârzie o zi cu plata, deşi sunt unii neplătiţi de patru luni.

Dacă adăugăm şi faptul că, în vestiar, a făcut o criză de nervi în care a înjurat tot ceea ce reprezintă Dinamo, e de înţeles de ce „Fălcosul" nu vrea să rişte. Astfel, el va convoca un „consiliu" în vestiar cu întrebarea „Îl vreţi sau nu înapoi pe N'Doye?" şi, în funcţie de răspuns, se va lua o decizie asupra viitorului mijlocaşului la Dinamo. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite