Jucătorii de la Timişoara fac acte de caritate (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la Poli Timişoara au uitat pentru un timp de lupta pentru titlu şi au vizitat un grup de fani care nu are ocazia să-i vadă prea des pe viu. În timp ce Marian Iancu nu arată niciun pic de milă pentru Rapid în problema folosirii jucătorilor Bălan şi Varga, fotbaliştii antrenaţi de Neluţu Sabău au făcut cadouri copiilor cu probleme.

Între două antrenamente, jucătorii şi staff-ul tehnic de la Poli Timişoara s-au urcat în autocarul echipei şi au făcut o mică excursie în afara oraşului, la Recaş, localitate celebră pentru vinurile produse acolo. Destinaţia lor nu a fost, însă, vreo cramă celebră, ci Complexul de Servicii Specializate pentru Copilul cu Dizabilităţi din localitate.

Încărcaţi cu cadouri, jucătorii au fost primiţi cum se cuvine de copii care învaţă acolo, aceştia aşteptându-i grupaţi în faţa instituţiei, cu fulare şi steaguri alb-violete, cântând imnul echipei. Bucuroşi de cadouri, tinerii i-au asaltat pentru autografe pe toţi membrii delegaţiei, de la jucători până la staff-ul tehnic.

Faptul că cei găzduiţi acolo sunt cu adevărat suporteri ai echipei bănăţene le-a fost confirmat jucătorilor de înfăţişarea unuia dintre dormitoarele complexului, decorat de sus până jos în alb-violet. „Am vrut să le facem o mică bucurie. Am văzut că ştiu totul despre noi, le-am ascultat sfaturile, ştim cum să facem de acum ca să câştigăm”, a spus Cosmin Contra.

Copii nu s-au lăsat mai prejos şi le-au făcut cadou jucătorilor câte o sticlă de vin personalizată, iar directorul sportiv de la Poli, Daniel Stanciu, le-a transmis administratorilor că toţi copii din acel centru au intrarea liberă asigurată la meciurile de pe teren propriu ale alb-violeţilor. Aceasta se doreşte a fio doar prima dintr-o serie de acţiuni caritabile organizate de clubul bănăţean, următoarea fiind plănuită înaintea partidei cu Vaslui din etapa a 24-a.

Tinerii de la Complexul de Servicii Specializate pentru Copilul cu Dizabilităţi au mai primit cadouri cu însemnele clubului alb-violet şi înainte de sărbătorile de iarnă, când suporterii timişoreni au organizat o acţiune asemănătoare, produsele fiind cumpărate din donaţii ale fanilor bănăţeni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite