Jucătorii Rapidului: „Ori noi, ori Şumudică!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Rapidului îi cer demisia antrenorului, în condiţiile în care el a „reuşit“ să-şi pună tot lotul în cap. Şumi îl mai are de partea sa doar pe Dinu Gheorghe. Alb-vişiniii sunt gata să intre în grevă şi să nu se mai pregătească, dacă Marius Şumudică va mai sta pe banca echipei. Deocamdată, giuleştenii nu fac scandal, pentru că vor să treacă de CFR Cluj.

Marius Şumudică are viitorul nesigur pe banca Rapidului, şi nu este exclus ca după meciul cu CFR (mâine, ora 21.30, Digi Sport) antrenorul să se trezească la Pro Rapid că nu mai are pe cine pregăti! Cum s-a ajuns aici? De la reluarea campionatului, Şumudică a reuşit să scoată din sărite aproape toţi jucătorii din Giuleşti. Fire vulcanică, fostul atacant a fost destul de „temperamental" cu jucătorii în vestiar. Primii care s-au întors împotriva antrenorului sunt cei pe care acesta i-a acuzat de trădare în meciul cu Dinamo sau cu Oţelul, iar lista contiună şi cu străinii Rapidului.

E evident că Marius Constantin şi Costin Lazăr sunt cei care conduc corul contestarilor din Giuleşti, în condiţiile în care antrenorul a intrat în conflict deschis cu cei doi şi a decis să-i excludă din lot! „Am discutat între noi şi ne-am gândit serios să facem grevă, pentru că noi nu mai credem că putem să prindem Europa cu Şumudică pe bancă. Atmosfera s-a deteriorat mult la Rapid, iar Şumudică trebuie să plece", spun jucătorii, sub protecţia anonimatului.

Fotbaliştii echipei de lângă Grant au decis să nu intre pe moment în grevă, pentru că azi vor pleca la Cluj în vederea meciului cu CFR, dar nu este exclus ca după ce se vor întoarce să ceară clar plecarea lui Şumudică. „Noi vrem rezultate, dar în aceste condiţii nu ne mai putem pregăti", mai spun fotbaliştii.

Cu cine s-a certat Şumudică?

- I-a exclus din lot pe Constantin şi Lazăr. Şumi a reuşit să intre în conflict cu doi jucători de bază ai Rapidului şi care au un cuvânt greu de spus în vestiar. Constantin a fost trimis la echipa a doua, după ce jucătorul a vrut să‑i aplice lui Şumi o corecţie fizică. Lazăr e şi el nemulţumit, în condiţiile în care tehnicianul i-a transmis că nu-l va mai folosi până în vară deoarece a refuzat prelungirea contractului.

- I-a acuzat de trădare. Şumudică a mai făcut o altă greşeală. Antrenorul i-a acuzat pe Frunză şi pe Grigorie că ar fi „turnat" tactica echipei în „Ştefan cel Mare" înaintea derby-ului cu Dinamo. Mai mult, Frunză şi Lazăr au fost bănuiţi că au jucat pe „invers" cu Oţelul Galaţi.

- Acuzat că l-a favorizat pe Coman. Nici portarii nu-şi mai înghit antrenorul. Dacă Dani Coman a început returul în poartă, Bornescu şi Straton s-au mulţumit doar cu rolul de rezervă. Şi cei doi au destule nemulţumiri în cazul lui Şumi.

- Străinii sunt şi ei supăraţi. Spadacio a fost deranjat şi el de Şumudică, iar după un scandal dintre cei doi, antrenorul a decis să-l ţină rezervă cu Bistriţa. Brazilianul are un cuvânt greu de spus în rândul străinilor, iar aceştia sunt de partea acestuia.

"Să mă mai cheme la prima echipă când pleacă golanul de la Rapid! Eu cu d-ăştia nu lucrez!''
Marius Constantin
fundaş Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite