Jucătorii Concordiei sar la gâtul lui Marius Avram: "Ne-a irosit munca!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Sportul Studenţesc a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Concordia Chiajna, aflată la debutul pe prima scenă, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

La finalul partidei, marcatorul primul golului al Chiajnei în prima divizie, Sorin Pană, s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat la capătul celor 90 de minute şi îl acuză pe centralul Marius Avram pentru decizia de a-l elimina pe Claudiu Dumitrescu.

"Mă simt bucuros că am înscris, dar sunt trist că am pierdut cele 3 puncte. Munca noastră a fost irosită de decizia arbitrului. Centralul a decis că a fost o lovire intenţionată, fără minge. Avem un lot unit, am muncit mult, ştiam ce ne aşteaptă. Important nu este cine marchează, important e să obţinem victoria", a spus Sorin Pană.

Început greu pentru Chiajna

Veteranul Petre Marin a purtat banderola de căpitan a Concordiei, dar nu a putut face nimic pentru ca echipa condusă din teren de el să evite înfrângerea pe teren propriu.

"Din păcate pentru noi nu am reuşit să debutăm cu dreptul. Trebuie să gândim pozitiv şi să mergem înainte. Sunt condiţii bune la Chiajna, este cu totul şi cu totul altceva să jucăm în Liga 1. Ne aşteaptă un meci foarte greu la Galaţi şi trebuie să ne pregătim foarte bine", a spus Petre Marin la DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite