Jucătorii stelişti au îngenunchiat în faţa galeriei, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei Steaua au îngenunchiat în faţa galeriei steliste, duminică seară, la finalul partidei cu FC Braşov, scor 0-3, din etapa a XX-a a Ligii I.

Fotbaliştii au fost duşi în faţa galeriei de tehnicianul Marius Lăcătuş, alături de ei fiind şi managerul general Mihai Stoica, care a discutat cu câţiva fani. Suporterii i-au huiduit pe jucători, dar au scandat numele lui Lăcătuş, iar primul care a scăpat de reproşurile galeriei a fost Gardoş. Jucătorii stelişti s-au dus şi în faţa tribunei 0, şi la peluze şi în faţa tribunei a II-a, dar au stat în genunchi doar în faţa galeriei Stelei.

Gestul fotbaliştilor Stelei aminteşte de cel al jucătorilor Slaviei Praga, care le-au cerut iertare în genunchi suporterilor, după o înfrângere cu scorul de 0-7 din meciul cu Arsenal Londra, din grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2007/2008. Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), de formaţia FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu '30, Teixeira '34 şi Oros '63.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite