Jucătorii echipei Steaua, luaţi la întrebări de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galamaz (în picioare) şi Iliev prezintă imaginea de azi a Stelei
Galamaz (în picioare) şi Iliev prezintă imaginea de azi a Stelei

Jucătorii echipei Steaua, care au revenit, vineri seară, la Bucureşti, după deplasarea la Timişoara, au fost împiedicaţi să plece cu autocarul de la aeroport de câţiva fani ai formaţiei, care au cerut să discute cu fotbaliştii despre situaţia grupării, informează ProSport.

Mai mulţi fani ai echipei Steaua i-au aşteptat pe jucători la aeroportul Henri Coandă, iar când aceştia au ieşit au aruncat cu fise de 10 bani înspre fotbalişti. În timp ce îi aşteptau, suporterii au cântat "Veşnica pomenire" şi alte refrene prin care ironizau jocul echipei.

Potrivit sursei citate, ulterior, în jurul orei 20.30, fanii Stelei nu au permis autocarului echipei să părăsească aeroportul, cerând să aibă o discuţie cu jucătorii. Portarul Ciprian Tătăruşanu i-a invitat pe suporteri la Mogoşoaia, pentru a continua discuţia, dar fanii nu au fost de acord. Din autocar au coborât jucătorii Alex Bourceanu şi Cristi Tănase şi antrenorii Ilie Stan şi Edi Iordănescu, pentru a discuta cu suporterii, iar după 15 minute autocarul Stelei a putut pleca de la aeroport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite