Jucătorii echipei Farul au intrat în grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis Şerban (foto: gsp.ro)
Dennis Şerban (foto: gsp.ro)

Jucătorii echipei Farul Constanţa din Liga a II-a au intrat, marţi, în grevă, refuzând să se antreneze din cauza restanţelor financiare pe care conducerea clubului le are faţă de ei.

Fotbaliştii s-au strâns, marţi dimineaţă, la club şi i-au comunicat antrenorului Denis Şerban că nu participă la şedinţa de pregătire. Mijlocaşul Florin Pătraşcu a declarat că jucătorii din lot sunt neplătiţi de trei luni. "Nu ne mai putem împrumuta ca să ne plătim ratele şi chiriile, suntem neplătiţi de trei luni. Am refuzat să ne antrenăm, poate cei din conducere vor vedea că este şi vina lor pentru ceea ce se întâmplă la Farul", a spus mijlocaşul.

Pătraşcu a menţionat că la Farul Constanţa nu se mai asigură nici măcar condiţiile minime. "La club nu există mâncare şi nu putem face duş pentru că nu există apă caldă", a adăugat Florin Pătraşcu.

Fundaşul Vasile Păcuraru a explicat că pentru partida din deplasare cu FCM Bacău, programată, sâmbătă, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii a II-a, jucătorii se vor antrena doar cât să nu se facă de râs. "Pentru meciul meciul de la Bacău o să ne antrenăm aşa, puţin, doar ca să nu ne facem de râs", a precizat Păcuraru.

De cealaltă parte, vicepreşedintele Robert Avramescu a declarat că fotbaliştii ar trebui mai întâi să joace şi abia apoi să îşi ceară drepturile salariale. "Echipa este pe locul opt. Jucătorii ar fi trebuit să joace înainte să-şi ceară drepturile financiare", a precizat Avramescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite