Jucătorii echipei Universitatea Craiova au împărţit cadouri copiilor de la grupele de juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre componenţii echipei Universitatea Craiova a oferit, marţi, la stadionul "Ion Oblemenco", cadouri de Crăciun copiilor de la grupele de juniori ale clubului oltean.

Consiliul Judeţean Dolj împreună cu Universitatea Craiova au oferit cadouri celor peste 200 de copii de la grupele clubului "alb-albastru".

De la prima echipă au fost prezenţi Valerică Găman, Ştefan Bărboianu, Alin Buleică, Alexandru Ologu şi Mihai Roman. La final, copiilor le-a fost împărţit un tort mare pe care se afla poza cu prima echipă a Universităţii.

"Aşteptam acest moment cu mare plăcere. Îmi aduc aminte că primeam de la Niculescu, Domocoş, Şoavă. Ne bucuram că stăm atunci în preajma lor, la fel era şi la meciuri, când eram copii de mingi. Sperăm ca anul viitor moşul să ne aducă un loc mai bun în clasament", a spus Ştefan Bărboianu.

La rândul său, Valerică Găman, a afirmat că nu ştie unde va evolua la anul, dar important este ca echipa să aibă rezultate. "Moşul anul acesta nu a fost prea darnic cu noi, dar să sperăm ca anul viitor să avem parte de mai multe satisfacţii. Primeam cadouri de la Cornel Papură şi cei din generaţia aia. Nu ştiu unde mă va prinde anul viitor moşul, important este ca echipa să meargă bine, asta îmi doresc", a completat Găman.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite