Jucătorii Unirii Alba Iulia şi-au luat primele pentru promovarea în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Sarmeş
Marian Sarmeş

Acţionarul clubului Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeş, a declarat că jucătorii şi-au primit primele restante pentru promovarea în Liga I obţinută în vara anului trecut.

"Jucătorii au primit banii în funcţie de numărul minutelor jucate în campionatul 2008-2009. În aceste condiţii, cei 11 jucători care mai sunt acum în lot G. Rotaru, Lasc, Poverlovici, Bucurică, Giurgiu, N. Stanciu, Dâlbea, C. Cristea, I. Bălan, C. Selagea şi Fl. Dan, au primit între 100 şi 4.700 de euro, campioni la acest capitol fiind Bucurică si Dâlbea. Cu banii suntem astfel la zi, pentru că am achitat şi salariile pe luna ianuarie şi mai rămâne doar ca fotbaliştii să joace şi să aducă rezultatele dorite", a afirmat oficialul grupării ardelene.

Marian Sarmeş a precizat că primele jucătorilor, respectiv câte 300 de euro pentru fiecare punct obţinut în deplasare, nu se vor suplimenta pentru partida cu FC Braşov. "Jucătorii nu vor avea nici un fel de primă suplimentară la Braşov, ei au datoria să salveze echipa de la retrogradare şi în acest caz, la vara, vor intra şi în posesia primelor de joc pentru evitarea retrogradării", a menţionat Sarmeş.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite