Jucătorii Stelei sunt depăşiţi psihic, le tremură şortul pe teren - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda acestui duel spectaculos pentru balon, partida Pandurii - Steaua a fost una insipidă
În ciuda acestui duel spectaculos pentru balon, partida Pandurii - Steaua a fost una insipidă

Presa sportivă de azi scrie despre jucătorii Stelei care au recunoscut că au jucat prost cu Pandurii, Emeric Ienei care spune că steliştii sunt depăşiţi psihic sau despre Gigi Becali care îşi atacă jucătorii. Printre alte subiecte, relaţia dintre Becali şi Stoichiţă este din ce în ce mai tensionată, iar Tănase promite că Steaua îşi va lua revanşa în meciul viitor.

Tătăruşanu: "Cîrţu nu ne-a surprins, dar am jucat prost!". Extrem de dezamăgiţi după prestaţia din partida cu Pandurii, jucătorii stelişti au părăsit în grabă arena din Târgu Jiu, cu destinaţia Bucureşti. Singurii care au oferit declaraţii presei au fost Cristian Tănase şi Ciprian Tătăruşanu, ambii recunoscând că Steaua nu ar fi meritat victoria în meciul cu gorjenii. Tătăruşanu e de părere că Mihai Stoichiţă a folosit cei mai în formă jucători pe care i-a avut la dispoziţie şi că vina rezultatului le aparţine doar fotbaliştilor, scrie Prosport.

Emeric Ienei: "Jucătorii Stelei sunt depăşiţi psihic, le tremură şortul pe teren". Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, crede că "roş-albaştrii" au fost norocoşi că nu au plecat învinşi de la Tîrgu Jiu. "Am rezistat să văd tot meciul, toată chinuiala Stelei. Au fost norocoşi că au obţinut un punct. Parcă jucau două echipe aflate la retrogradare. Le tremură pantalonii pe teren. Nu ştiu dacă le e frică de patron, dar se vede că au acumulat o tensiune imensă. Jucătorii Stelei sînt depăşiţi psihic", a spus Emeric Ienei, scrie Gazeta Sporturilor.

Gigi atacă jucătorii: "Varză, şmecheri, florari, înotători, caricaturi. ZERO bani de acum!". Gigi Becali s-a înfuriat după ce Steaua a făcut 0-0 la Târgu Jiu cu o echipă care se bate la retrogradare: "Nu mai înteleg fotbalul. Se joacă circ", strigă Becali. În direct la Sport.ro, patronul Stelei a anunţat că nu mai vrea să le dea un ban jucătorilor. Totul se poate schimba însă, dacă rezultatele din aceasta etapă o vor ajuta pe Steaua să rămână pe primul loc.

Scurtcircuit Stoichiţă - Becali! "Dacă vrei să-mi zici ceva, zi-mi!" / "Joci cu Bănel? Să fii sănătos...". Deşi Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că are de gând să-l susţină pe Mihai Stoichiţă cel puţin până la finalul sezonului, indiferent de rezultatele Stelei, relaţia dintre cei doi pare tot mai tensionată.  Patronul formaţiei din Ghencea l-a abordat pe "Lippi" cu aproximativ o oră înainte de startul partidei Pandurii - Steaua, iar camerele de luat vederi au surprins un dialog cel puţin ciudat între cei doi. În timpul discuţiei, ce părea amicală, Stoichiţă a avut o reacţie nervoasă. Acesta a părut deranjat de o insinuare a patronului, iar limbajul non-verbal i-a trădat anxietatea, scrie Prosport.

Tănase: "Sper ca Pandurii să le încurce şi pe celelalte echipe". Cristi Tănase recunoaşte că echipa lui a avut o evoluţie modestă şi că a făcut multe greşeli şi speră ca meciul viitor să fie mult mai bun. Singura scuză pe care stelistul a precizat-o este faptul că echipa a jucat cu un om în minus în deplasare. El spune că Pandurii o "să le încurce şi pe celelalte echipe" şi promite Steaua îşi va lua revanşa la meciul viitor, scrie GSP TV.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite