Jucători contra preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii au scos doar un egal cu Sportul, deşi au deschis scorul
Clujenii au scos doar un egal cu Sportul, deşi au deschis scorul

Pe primul loc înaintea acestei etape, clujenii de la CFR nu sunt tocmai liniştiţi.

Înaintea partidei de astăzi cu Oţelul, Iuliu Mureşan a venit în vestiarul echipei pentru a le transmite jucătorilor mesajul lui Arpad Paszkany: acela că, deşi ocupa primul loc înaintea acestei etape, evoluţia CFR-ului a lăsat mult de dorit. „Nu se poate să păcălim fotbalul. Nu jucăm nimic", a spus Paszkany după egalul cu Sportul.

Exact acelaşi lucru a încercat Iuliu Mureşan să-l transmită fotbaliştilor înaintea meciului cu Oţelul. Preşedintele clubului a fost repede contrat de jucători. „Ştiţi ceva, suntem pe primul loc, am dat cele mai multe goluri şi am primit cele mai puţine", au replicat fotbaliştii. Contrat în continuare de aceştia, preşedintele clubului n-a avut altă soluţie decât să iasă din vestiar.

Jorge Costa, în pericol

Arpad Paszkany nu este deloc mulţumit de jocul prestat de CFR Cluj sub conducerea lui Jorge Costa. Şi nici fotbaliştii nu sunt aşa încântaţi de tehnicianul portughez, care folsoseşte aceleaşi metode de antrenament în fiecare zi.

În aceste condiţii, următoarele partide ale feroviarilor clujeni cu Oţelul, Rapid şi Vaslui sunt extrem de importante, dacă nu chiar decisive. Atât pentru viitorul european al ardelenilor, cât şi pentru antrenorul Jorge Costa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite