Jovanovici: "Sunt fanul Stelei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milan Jovanovici a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap
Milan Jovanovici a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap

Mijlocaşul sârb al echipei FC Liverpool, Milan Jovanovici, a mărturisit că este fanul echipei din Ghencea, căruia i-a dat gol pe unde a prins-o.

După ce a marcat şi pe cand juca la Standard, în meciul retur al barajului pentru grupele Ligii Campionilor, Jovanovici a recidivat şi aseară, când a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap.

După meciul din Ghencea, încheiat cu scorul de 1-1, sârbul spune că îndrăgeşte Steaua după ce l-a cunoscut pe antrenorul Ladislau Boloni, fosta glorie a roş-albaştrilor.

"A fost un meci greu, exact cum ne aşteptam. Steaua a făcut un joc bun şi ne-a fost destul de dificil. Eu sunt un fan al Stelei, pentru că antrenorul meu preferat este Ladislau Boloni, un mare antrenor şi un mare om, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Ştiu că nu mai antrenează acum şi vreau să îi urez mult succes" , a spus Jovanovici

Fotbalistul sârb a ajuns la Liverpool în vară, liber de contract, de la Standard Liege. Jovanovici este evaluat în acest moment la suma de 8,5 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite