Jorje Costa a semnat cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au bătut palma cu un alt antrenor, după refuzul lui Carlos Brito. Portughezul Jorge Costa (39 de ani) va prelua gruparea din Gruia la finalul stagiunii. Tehnicianul s-a aflat în discuţii cu CFR şi în iarnă, după ce a căzut pista Pacheco.

E clar, Jorge Costa va antrena CFR-ul pentru următoarele două sezoane. Costa revine în fotbal după o pauză de 6 luni, cauzată de probleme familiale. Portughezul va aduce în România un singur colaborator. Este vorba de Jaime Magalhaes (48 de ani), fostul atacant al lui Porto. Ca şi Costa, şi Magalhaes are un palmares de invidiat, evoluînd 15 sezoane pentru gruparea dragonilor.

Magalhaes a participat şi la campionatul mondial din Mexic, 1986. Minteuan rămîne ca secund Astfel Alin Minteuan va continua la Cluj, în calitate de secund, şi va face parte din echipa lui Costa. Se pare că şi preparatorul fizic Paulo Potocnik va fi păstrat în staff-ul portughezului, care a semnat pe doi ani după o ultimă discuţie cu directorul executiv Răzvan Zamfir.

Fostul fundaş a fost căpitan în mandatul lui Mou la Porto. Ca antrenor, lusitanul are o promovare cu Olhanense în prima ligă din Portugalia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite