Jorge Costa: "Suntem pregătiţi să jucăm împotriva campioanei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Jorge Costa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Oţelul Galaţi este o formaţie extrem de puternică, în ciuda începutului mai slab de sezon, dar elevii săi sunt pregătiţi să o înfrunte.

"Suntem pregătiţi pentru acest meci, chiar dacă jucăm împotriva campioanei din sezonul trecut. Nu cred că sunt atât de importante ultimele rezultatele ale Oţelului, noi trebuie să dăm totul pentru a câştiga acest joc, dar şi cele care vor urma. Toţi jucătorii care au sosit la CFR au experienţă în Europa, nu cred că se pune problema adaptării. Nu aş spune că avem un lot numeros, sunt 27 de jucători cu tot cu Maftei, care este accidentat şi va reveni peste două sau trei luni. Fotbaliştii pe care îi am la dispoziţie formează un lot echilibrat şi suntem obligaţi să ne îndeplinim obiectivul", a spus Costa.

Tehnicianul portughez s-a alăturat celor care critică starea gazonului de pe Arena Naţională, însă a lăudat noul stadion. "Părerea mea nu este diferită faţă de a celorlalţi cu privire la starea gazonului de la meciul România - Franţa. Oricum, aceasta problemă se poate remedia în timp. Am remarcat, în schimb, splendoarea Arenei Naţionale", a afirmat Costa, conform prosport.

Partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj, din etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite