Jorge Costa: „Nu mă interesează ce zice patronul, eu vreau să muncesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al CFR-ului, Jorge Costa şi-a intrat deja în atribuţii şi obiectivul său este acela de a cuceri eventul. Se caracterizează ca un tip muncitor şi nu se arată deranjat de nicio afirmaţie a patronului sau a altor oameni din fotbal

rpad Paszkany a făcut o declaraţie şocantă în urmă cu câteva zile. „Îmi pare rău că după ce am câştigat ultimul campionat nu mi-am luat la revedere de la antrenor. Trebuia să-i strâng mâna, să-i mulţumesc şi să-şi facă bagajele, să vină altul în locul lui. Mi-am încălcat o promisiune“, spunea patronul. Noul tehnician nu se arată deloc deranjat de noua concepţie a celui care-l va plăti:

„Am vorbit cu şefii şi am văzut care sunt obiectivele. Al meu este acelaşi, acela de a câştiga. Jocul de aseară face parte din trecut, acum de gândim la viitor, este un nou început. Ne consultăm cu cei din conducere din toate punctele de vedere. Nu mă interesează ce zice patronul sau alţii, eu sunt aici să muncesc. Am făcut câteva alegeri, am propus anumiţi jucători conducerii. Ca jucător mi se spunea Animalul din cauza felului în care jucam. Sunt un tip ambiţios ţi muncitor. Îmi place ca echipa pe care o antrenez să practice un fotbal bun şi să înscrie“, a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite