„Joagărul“ Dorel se lasă de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul adus astă-vară de Dinamo se gândeşte să părăsească activitatea competiţională, după ce s-a confruntat cu o serie de accidentări şi greutăţi de acomodare în „Ştefan cel Mare“.

 „Joagărul", aşa cum l-a poreclit Cornel Dinu, ar putea materializa acest gând în 2012, chiar din ianuarie. Olteanul nu a mai evoluat la Dinamo din etapa a 10-a, de la meciul cu Ceahlăul, când a prins câteva minute pe final. A intervenit şi o accidentare, iar organismul său, şi din cauza vârstei, s-a refăcut tot mai greu. Liviu Ciobotariu n-a mai apelat la mijlocaşul de închidere nici măcar pentru banca de rezerve.

Piţi începuse reconstrucţia cu el!

Dacă se va lăsa de fotbal, Stoica are varianta de a se angaja la FRF, ajutat de prietenul Victor Piţurcă. Dorel intenţionează să se apuce de Şcoala de antrenori. Jucătorul de profil defensiv a devenit important abia la vârsta de 29 de ani, când a şi fost convocat de Victor Piţurcă la naţională.

Stoica a fost printre jucătorii cu care Piţi începuse reconstrucţia naţionalei după Euro 2008, motiv pentru care Cornel Dinu a spus, ironic: „Noi vrem să facem o nouă echipă cu un fotbalist care are deja nepoţi".

4
selecţii a strâns Dorel Stoica la naţionala României pentru care a reuşit să înscrie şi un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite