Joacă pentru 800.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii nu mai au nicio şansă la primăvăra europeană, însă meciul de mâine, cu AS Roma, ultimul din grupele Ligii Campionilor, poate aduce clubului 800.000 de euro.

 Asta doar în cazul în care elevii lui Alin Minteuan, la debutul său ca principal în cea mai tare competiţie intercluburi de pe continent, reuşesc să-i bată pe italieni, în Gruia. Înfrângerea de la Basel, din etapa trecută a grupelor,  a pus capăt şanselor campioanei României de a-şi continua aventura europeană. În grupa E, clujenii sunt pe ultimul loc, cu doar trei puncte şi, indiferent de rezultatul contra celor de la AS Roma, vor termina pe această poziţie. Elveţienii au făcut şase puncte şi, chiar dacă ar pierde cu Bayern, iar CFR s-ar impune în faţa Romei, tot ei vor ajunge în Liga Europa, având avantajul disputelor directe cu clujeni.

În situaţia dată, fotbaliştii din Gruia vor juca împotriva Romei doar pentru palmares şi pentru bani. Forul european răsplăteşte cu 800.000 de euro fiecare victorie şi cu 400.000 de euro un egal.

Vor să-l îmbuneze pe Paszkany

Patronul Arpad Paszkany, supărat pe parcursul slab al echipei din această toamnă, le-a transmis jucătorilor că nu vor mai vedea niciun ban până nu ajung pe podium în campionat, ceea ce nu se poate întâmpla decât din primăvară, când se reia sezonul. Fotbaliştii speră însă ca un success cu Roma să-l îmbuneze pe Paszkany şi să le umple buzunarele cu o parte din bonusul venit de la UEFA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite