Jelev s-a înţeles cu Steaua. Urmează Ouon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelev va evolua în Ghencea
Jelev va evolua în Ghencea

Steaua a ajuns la un acord cu Oţelul  pentru Jelev, jucător care refuza să revină la Galaţi din cauza unor restanţe financiare. Becali s-a întâlnit în această seară cu Marius Stan şi au ajuns la un acord. Următorul transfer al Stelei va fi Ouon, cu care Becali spune că s-a înţeles. Latifundiarul mai vrea şi un atacant bulgar.

În schimbul stoperului, gălăţenii îl vor primi pe Răzvan Ochiroşii, jucător dorit insistent de Marius Stan. Mijlocaşul va fi deţinut în coproprietate de Steaua şi Oţelul, în cote egale, 50%-50%.

"Ochiroşii va pleca la Galaţi şi va fi deţinut în coproprietate cu noi. Pe mine nu mă interesează cine avea dreptate, eu mi-am dorit acest jucător. Stoichiţă mi-a spus că garantează pentru el. Poate să fie bine şi pentru Ochiroşii şi pentru Steaua, pentru că aici nu joacă. Poate renaşte la Galaţi! Are o clauză că îl putem lua după un an de zile oricând vrem.", a declarat Becali la gsptv.

Becali spune că va mai aduce în Ghencea şi un atant bulgar. "Mai aduc un bulgar la Steaua. Chiar dacă am greşit cu Krum Bibişkov, el a fost adus de Mache şi de Cristiano Bergodi. Acum am mare încredere, pentru că pentru atacantul acesta garantează Mihai Stoichiţă. Are cam 1.80, atît vă spun despre el", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Acord şi cu Ouon

Becali spune că tratează în continuare şi pentru fundaşul Ouon, de la AEL Limassol, dar şi pentru fraţii Karamyan.

"Cu Ouon e ca şi rezolvat. Acum îl sun pe Iancu să stabilesc şi cu el despre fraţii Karamyan. Poate se rezolvă! Dar trebuie să vorbesc şi cu băieţii, cu fraţii Karamyan", a spus Becali la gsptv

Becali a anunţat apoi că Ghionea este liber să plece, chiar şi la FC vaslui, pentru 150.000-200.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite