Pădureanu: "Am făcut contract! M-am gândit: Dacă dau colţu' mâine şi rămâne femeia fără bani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jean Pădureanu
Jean Pădureanu

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a explicat că nu a făcut nimic ilegal atunci când a luat împrumutul de la soţia preşedintelui FRF, banii fiind returnaţi din drepturile tv aferente bistriţenilor.

"Cu banii m-am înregistrat la club, i-am folosit în folosul grupării, având acte ce dovedesc acest lucru, după care i-am dat înapoi cu restituire de împrumut. Am făcut un contract tocmai fiindcă mă gândeam: "Dacă dau colţu" mâine şi rămâne femeia fără bani. În rest, totul e poezie", a spus Jean Pădureanu la GSP TV. "Luasem banii la termen, apoi m-am gândit că până îi iau de la LPF, până îi dau doamnei... eram presat de situaţie. M-am chinuit toată viaţa mea să fiu un om de onoare. Şi până la urmă am făcut totul legal, la vedere, am contracte, care e problema? Nu ştiu dacă aveam oprire pe conturi, graba mea a fost să restitui banii în timp util", a mai spus acesta.

"Dacă mă îmbolnăvesc de ceva e de ce nu ştiţi legile şi regulamentele! Băncile nu dau împrumuturi decât dacă garantezi cu imobile, cu stadionul etc. Am încercat, dar nu s-a putut. Ce, vouă, dacă vă cere cineva împrumut 1.000 de euro şi puteţi să-i daţi, nu-i daţi?! E rea-voinţă, domnule, se spun fel de fel de aberaţii. Ne acuzaţi de hoţii, fără să ştiţi cazul", a explicat "Lordul".

"Cu ce m-a ajutat FRF? A venit şi a centrat şi-a dat un atacant de la Gloria cu capul, ca să dea gol? Dacă tot suntem învinuiţi, şi eu, şi FRF, de dare şi de luare de mită, de ce a fost retrogradată Bistriţa în vară?!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite