Porumboiu îl aduce pe Andrade la Vaslui: “Vine cel mai bun fundaş central din Portugalia!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu e gata să facă transferuri pe bandă rulantă în contextul în care din septembrie poate aduce la FC Vaslui jucători liberi de contract.

Chiar dacă nu spune despre cine e vorba, omul de afaceri anunţă că va transfera în următoarele zile un fundaş central din Portugalia. Din câte se pare, este vorba de Joao Paulo Andrade, fotbalist care a trecut şi pe la Rapid, împrumutat de FC Porto. În prezent fundaşul central joacă la Vitória Guimaraes. Pe lista lui Porumboiu se mai află Luchin şi Marius Constantin.

"Azi transferăm unul dintre cei mai buni fundaşi centrali care evoluează în Portugalia. Vine de la o echipă importantă. O să aflaţi peste 3 zile numele lui. Trebuie sa fie declarat liber până pe 31 şi trebuie să fie totul regulamentar. Pe parte umană ne-am înţeles. Sunt nişte proceduri. Pe 31 august va expira interdicţia la transferuri, nu pe 9 septembrie. Luăm un jucător şi de la Poli", a spus Adrian Porumboiu la Sport.ro
Sânmărtean s-a accidentat în prima repriză şi a ratat convocarea la echipa naţională pentru meciurile cu Franţa şi Luxemburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite