Iuliu Mureşan: „Sezonul e compromis. Minteuan nu pleacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi echipa se află pe un incredibil loc 9 şi nu a mai cunoscut gustul victoriei de trei etape, conducerea CFR-ului dă asigurări că Alin Minteuan nu va fi demis. Iuliu Mureşan spune că derby-ul cu „U“ va fi cel mai echilibrat din ultimii ani, datorită picajului în care se află CFR

Remiza albă de ieri, de la Târgu Mureş, a pus şi mai mult pe jar vestiarul campioanei, iar jucătorii nu par să se regăsească după ultimele rezultate. Fără victorie de trei etape, CFR a căzut până pe locul 9 al clasamentului şi nu are perspective reale înaintea mareului meci cu rivala din oraş, „U“ Cluj. Preşedintele Iuliu Mureşan dă asigurări că postul lui Alin Minteuan nu este în pericol şi îl confirmă până la vară ca „principal“ al echipei:

„Nu ştiu de unde au apărut zvonurile că vine altcineva în locul lui Minteuan. Nu am discutat cu nimeni şi nici nu am semnat cu un alt antrenor. El va rămâne principal până la vară, când vom reconstrui echipa şi ne vom bate din nou la titlu. Acest sezon este compromis în totalitate pentru noi. Încercăm să mai facem tot ce ne stă în putinţă pentru a aduna cât mai multe puncte“, a spus acesta.

La rândul său, Alin Minteuan, consolat cu ideea că echipa sa nu mai are nicio şansă la cupele europene în acest an, spune că nu a fost înştiinţat de o eventuală înlocuire a sa: „E un dezastru că vom rata cupele europene, dar asta este. Am plecat la drum cu un număr mare de jucători, iar acum avem mari probleme. Mie nu mi-a spus nimeni nimic în legătură cu schimbarea mea. Poate ştie presa mai multe, eu nu ştiu decât că sunt antrenorul echipei“, s-a limitat tehnicianul să comenteze.

Va fi cel mai echilibrat derby“

Mureşan recunoaşte că întâlnirea cu Universitatea, de joi, va fi cea mai echilibrată din ultimii ani, în principal datorită picajului în care se află echipa sa: „Da, cred că va fi unul dintre cele mai echilibrate derby-uri, dar asta numai datorită faptului că noi suntem într-un picaj continuu. Oricum, în ultimii ani, s-a dovedit că aceste meciuri pot fi organizate în condiţii normale, fără incidente între suporteri. Fac apel la fanii ambelor echipe să se comporte civilizat şi meciul să se dispute doar pe gazon şi să fie spectacol în tribune“, a spus acesta. Meciul CFR- „U“ va avea loc joi, la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite