Iuliu Mureşan: "Răzvan s-a folosit de naţională să racoleze jucători pentru Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a vorbit în exclusivitate la  Radio GSP despre programul echipei sale, dar şi despre echipa naţională, făcînd acuze foarte grave la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu, în ceea ce priveşte transferurile pe care acesta le-a făcut la Rapid în ultima perioadă de timp.


”N-am apucat să văd meciul României din Giuleşti, m-am uitat la faze pe internet. E păcat că succesul cu Bosnia a venit tîrziu. Oricum, Răzvan s-a folosit de naţională să racoleze jucători pentru Rapid. Ştiam de mult că va pleca după această partidă indiferent de rezultatul pe care-l opţineam şi se pare că am ştiu bine”, a spus Iuliu Mureşan la Radio GSP.

Acesta a prezentat şi programul CFR-ului: ”E foarte greu să te menţii pe primul loc foarte mulţi ani. Am avut mai puţin noroc sezonul acesta, dar să nu uităm că am luat 7 trofee într-un timp foarte scurt. Jorge Costa vine pe 10 iunie în Cluj, pe 12 sosesc băieţii. Reunirea este pe data de 13. Vom pleca în Austria pentru un stagiu de pregătire unde vom participa la un trial cu echipe din Austria, Cipru şi Irlanda”, a spus Iuliu Mureşan tot la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite