Iuliu Mureşan: „Noi nu am intervenit niciodată la arbitri. Am făcut totul pe forţe proprii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că cele şapte trofee câştigate de cei din Gruia au fost doar pe teren şi clubul pe care-l conduce nu a intervenit niciodată la arbitri sau alte metode prin care să-şi faciliteze succesul.

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, că echipa sa nu a fost implicată niciodată în jocuri de culise şi i-a atacat pe conducătorii de cluburi care au făcut referire la gruparea „feroviară“ în contextul scandalurilor din arbitraj.

Nu cred că dă cineva bani ca să fii corect. Mai degrabă invers. Sunt supărat pe Gigi Becali, a spus o aberaţie. Pe mine nu m-a găsit nimeni cu bani înaintea meciului cu Universitatea. Am fost foarte monitorizaţi, dar nu m-a chemat nimeni la DNA tocmai pentru că nu am făcut nimic. La acel meci a fost penalti clar, Bilica l-a faultat urât pe Ruiz. Acuzele împotriva noastră apar pentru că avem valoare. Suntem capabili să luăm campionatul numai prin forţele proprii“, a spus Mureşan, conform Mediafax.

Oficialul clujean a menţionat că nu-l interesează ce se întâmplă la Comisia Centrală a Arbitrilor. „E ciudat că echipele care stau slab în clasament cheltuie bani aiurea. Ce a făcut Târgu Mureş? Unde e FC Argeş? Nu am mai auzit de ea. Dar Penescu? Noi am câştigat campionatul fără jocuri de culise. Se poate demonstra că nu a fost nimic necurat cu Oţelul. Am învins Vasluiul după ce i-am motivat verbal pe jucători, nu neapărat financiar. Nu îi doresc lui Crăciunescu să ajungă la DNA, dar nici nu cred că va fi mai corect după acestă investire. Nu poate fi diferit. Nu m-au interesat niciodată problemele de la CCA. Noi nu vom apărea în ziare pentru că nu avem motive. Cei care au făcut acuzaţii, au plătit“, a mai spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite