Iuliu Mureşan: "Marcăm câte trei goluri pe meci"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este mulţumit de evoluţia elevilor lui Alin Minteuan în meciurile de pregătire din Antalya.

Conducătorul din Gruia susţine că nu ar fi nicio problemă dacă Batin s-ar regăsi printre titulari în prima etapă, ţinând cont că celelalte două vârfuri ale clujenilor, Kapetanos şi Bud, nu vor putea evolua. Primul este nerefăcut, iar al doilea este suspendat. "Echipa e mai mult mai ofensivă acum. Marcăm câte trei goluri pe meci. Nu e nicio problemă. Să joace oricine. Chiar şi portarul poate marca din partea mea", a spus Iuliu Mureşan.

CFR-ul condus de Alin Minteuan a încheiat perioada de pregătire din Turcia cu un bilanţ favorabil, 5 victorii şi o înfrângere. Preşedintele Iuliu Mureşan susţine că acest lucru se datorează măsurilor luate de Minteuan în cursul cantonamentelor.

"Am avut amicale tari, cu liderul Austriei sau al Bulgariei şi am marcat multe goluri, arătând jocuri bune. Alin a corectat multe lucruri, atât tactic, cât şi mental. Jucătorii au o atitudine mult mai bună decât în tur. A lucrat serios cu băieţii şi acum sunt mult mai determinaţi", a comentat Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite