Iuliu Mureşan: "Cei care au votat pentru rămânerea lui Poli în Liga 1 ar trebui să-şi dea demisia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan ataca dur membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat pentru ramanerea in prima liga a echipei Poli Timisoara si Gloria Bistrita.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat cu 9 voturi pentru, 4 abtineri si 2 impotriva ca manualul de licentiere sa nu mai conteze in stabilirea echipelor care au drept de joc in Liga I. Timisoara, Gloria si FC Bihor ar fi putut juca in prima liga in sezonul viitor, chiar daca nu au luat licenta.

Mircea Sandu nu a validat insa hotararea dupa ce a declarat ca membrii Comitetului Executiv nu au atributii in acest sens. "Sedinta Comitetului Executiv de ieri a fost un circ. A fost o decizie, apoi s-a schimbat. Sunt foarte dezamagit, nu te poti juca, nu poti modifica asemenea hotarari de la o ora la alta. Mi se pare total neprofesionist. Conform regulamentului in vigoare, Timisoara si Bistrita trebuie sa evolueze in Liga a doua sau a treia. Miroase a demisie. Eu, daca as fi votat pentru ramanerea echipelor in Liga I, mi-as fi dat demisia. Toti cei care initial au votat astfel ar trebui sa demisioneze din Comitetul Executiv al FRF. Sa lase locul altora mai competenti", a declarat Iuliu Mureşan, conform sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite