Iuliu Mureşan: "Tradiţia ne obligă să învingem Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că rezultatele înregistrate în ultimele întâlniri cu Dinamo disputate în Gruia obligă formaţia lui Jorge Costa să învingă şi în această săptămână.

Mureşan a precizat că pentru partida de sâmbătă seara vor exista măsuri speciale de securitate. Astfel, conform preşedintelui CFR Cluj, casele de bilete se vor închide la ora 18.30, cu două ore şi jumătate înaintea începerii meciului, iar fanii din galeria echipei Dinamo trebuie să aibă asupra lor doar tichetul de intrare, nu şi buletin de Bucureşti sau Ilfov aşa cum s-a întâmplat la ultimul joc.

"Urmează meciul dintre echipele de pe locul 1 şi 2, însă noi ne dorim victoria. Tradiţia ultimilor ani ne obligă să câştigăm. Pentru acest meci vor exista măsuri de ordine mai speciale. La iniţiativa jandarmeriei, în ziua meciului vom închide casele de bilete la ora 18.30. Am fost de acord cu această măsură. Apoi circulaţia în zona stadionului va fi închisă şi se va face pe baza biletului. Galeria lui Dinamo va fi primită fără nici o restricţie, membrii acesteia trebuie doar să aibă asupra lor tichetele", a spus Iuliu Mureşan.

Antrenorul Jorge Costa nu crede că rezultatul din meciul de sâmbătă seara ar putea decide în vreo măsură viitoarea campioană. Costa a adăugat că Roberto De Zerbi nu va fi recuperat pentru partida de sâmbătă, dar nici pentru derbiul local cu Universitatea Cluj, din 19 noiembrie. "E clar că e un meci important, joacă echipele de pe primele două locuri, dar noi, ca de fiecare dată, trebuie să câştigăm. În acest moment acesta este derbiul campionatului, dar nu este nici pe departe partida care va decide campioana. E un meci important, însă nu mai mult decât atât. De Zerbi nu va fi recuperat nici pentru meciul cu U. Cluj. Nu ne gândim la acea partidă, întotdeauna cea mai importantă este următoarea, iar noi întâlnim Dinamo. Nu mă sperie numărul mare de goluri pe care le-a marcat Dinamo până acum, asta pentru că şi noi avem atacanţi de valoare", a spus Jorge Costa.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite