Iulian Roşu: "Ilie Stan este sever pentru că are jucători cu potenţial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Mijlocaşul echipei Steaua, Iulian Roşu, care a marcat un gol în ultimul amical al Stelei, cu Sportul Studenţesc, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Ilie Stan este sever pentru că are la dispoziţie jucători cu potenţial.

"Au fost antrenamente destul de tari, dar am avut parte şi de odihnă. Este o atmosferă bună, râdem, glumim, dar când e de muncă muncim. Este destul de sever câteodată, dar pentru că are jucători de la care poate cere multe", a spus Roşu. El a menţionat că antrenorul Ilie Stan a fost primul care l-a felicitat după reuşita cu Sportul. "A fost primul care m-a felicitat. El a fost cel care mi-a dat încredere să joc, m-a motivat înainte de joc. Aştept şi eu cu drag să debutez într-un meci oficial, dar important e ca echipa să câştige. Prin evoluţia mea sper să ajut şi eu cât pot echipa", a adăugat Roşu.

Mijlocaşul şi-ar dori ca Andrei Stan, fiul antrenorului Ilie Stan, să facă parte şi el din lotul primei echipe al Stelei. "Ar fi foarte bine să facă pasul şi Andrei. Eu am fost coleg cu el încă de la şase ani. Suntem colegi la şcoală şi eu îl aştept şi aici", a mai spus el. Iulian Roşu, internaţional under 17, a marcat, sâmbătă, primul lui gol pentru Steaua în meciul amical împotriva echipei Sportul Studenţesc, scor 4-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite