Isăilă: "Suntem într-o situaţie dificilă, dar nu disperată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat că speră ca echipa sa să depăşească cu bine seria de meciuri care urmează, în campionat cu Astra şi cu Sportul, şi cu FC Timişoara în Cupa României.

Primul meci este cel de la Astra, de sâmbătă. "Se vor întâlni două echipe care au acelaşi număr de rezultate de egalitate, două formaţii care sunt în foame de puncte şi care nu-şi mai pot permite paşi greşiţi. Suntem într-o situaţie dificilă, dar nu este una disperată pentru că ne aflăm la doar 3 puncte de locul 8. Pentru noi urmează o serie de câteva meciuri foarte importante în campionat, cu echipe aşa-zis mici plus partida din Cupă. Sper să trecem cu bine de aceste jocuri, pe care le vom aborda pe fiecare la victorie. Un succes sâmbătă, cu Astra, ne-ar da un moral foarte bun", a spus Daniel Isăilă.

"Isă" a mai adăugat că "pe de-o parte mă îngrijorează această lipsă de victorii în campionat, dar, pe de altă parte, evoluţia echipei a fost una bună şi am reuşit să luăm puncte, chiar dacă nu am câştigat, în faţa unor adversari dificili, incomozi. Sunt sigur că vor veni şi victoriile".

Antrenorul "stegarilor" nu se poate baza la Ploieşti pe Oros, suspendat. De asemenea, Bădoi are probleme medicale şi este incert, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite