Isăilă: "Plecăm cu şansa a doua în meciul cu CFR"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este conştient că echipa sa nu este favorită în meciul cu CFR Cluj, dar elevii săi vor să facă tot posibilul pentru a lua măcar un punct în meciul de duminică.

"Vom întâlni o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi ştim că pornim cu şansa a doua, însă asta nu înseamnă că suntem deja învinşi. Am vorbit cu băieţii şi toţi ne dorim foarte tare să ne ridicăm la pretenţiile unei astfel de partide. Din păcate pentru noi, CFR Cluj şi-a revenit exact înainte de a juca împotriva lor, dar asta este, nu avem ce face, trebuie să intrăm în teren optimişti şi să credem cu tărie în şansa noastră. De asemenea, este extrem de important să depăşim şi acel blocaj psihologic pe care îl avem în faţa porţii, pentru că, din punctul meu de vedere, despre asta este vorba", a declarat Isăilă.

Tehnicianul ardelenilor nu exclude o surpriză, chiar dacă FC Braşov nu a învins niciodată pe CFR Cluj. "Îi respectăm foarte tare, au o echipă puternică pe care noi nu am reuşit să o învingem niciodată, dar eu cred că în fotbal sunt anumite momente în care roate se mai şi întoarce. Va fi veni cu siguranţă şi acea clipă. Acum, dacă va fi sau nu duminică, urmează să vedem", a adăugat antrenorul.

În partida cu CFR Cluj, FC Braşov nu îi va avea în teren pe Adrian Rusu şi Vali Badea, accidentaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite