Isăilă: "Arbitrul nu a judecat cu aceeaşi măsură"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Isăilă
Daniel Isăilă

Noul antrenor al echipei Sportul Studenţesc, Daniel Isăilă, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 4-2, din meciul cu Universitatea Cluj, că arbitrul Dragoş Istrate nu a "judecat cu aceeaşi măsură", dar a precizat că şi jucătorii săi au făcut multe greşeli.

"Sunt dezamăgit de rezultat având în vedere condiţiile în care am jucat. Totul s-a decis la acea eliminare şi a mai fost şi acel penalti mult discutat. Am mai trăit un asemenea meci cu acest arbitru când eram la Braşov şi am jucat tot împotriva Universităţii Cluj. Astăzi nu s-a judecat cu aceeaşi măsură, dar şi noi am făcut multe greşeli. E bine că vine această întrerupere a campionatului pentru a ne cunoaşte mai bine şi a regla problemele. Şunt şanse de salvare de la retrogradare, nu vom abandona pentru că nici eu nu sunt un fricos, vom lupta până la capăt", a spus Isăilă.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-1), echipa Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 19 şi centralul Dragoş Istrate a acordat două penaltiuri.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristea '34 (penalti), '78 şi Tony '43, '82. Pentru Sportul a înscris Maxim '22, '90 (penalti).

Sportul Studenţesc a rămas în inferioritate numerică, în minutul 19, când Cheţan a fost eliminat pentru o intervenţie dură la Machado.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite