Iosif Rotariu: "Dacă aveam posibilităţi, mă făceam tenisman"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a declarat, la finalul unui meci demonstrativ din cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, că este pasionat de tenis şi că dacă ar fi avut posibilităţi atunci când era mic ar fi început să practice acest sport, nu ar fi optat pentru fotbal.

"A fost impresionant, sunt onorat că am avut cinstea să fiu pe teren cu unii dintre cei mai buni jucători de tenis ai României şi cu Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român. Eu sunt pasionat de tenis, cred că atunci când eram tânăr, dacă aveam posibilităţi, m-aş fi apucat de tenis, nu de fotbal. Acum cred că joc tenis 3-4 ore zilnic", a spus Rotariu. Gheorghe Hagi, care a fost adversarul lui Rotariu în meciul de dublu de la Arenele BNR, a glumit pe seama prestaţiei sale pe terenul de tenis: "Pentru noi (n.r. - pentru el şi Rotariu) a fost mai greu, suntem doar fani ai tenisului şi nu ne pricepem aşa de bine. N-aţi văzut că dădeam mingile numai în fileu? Credeam că e plasa porţii de fotbal...".

Andrei Pavel a declarat că atât Hagi cât şi Rotariu joacă bine tenis. "Hagi joacă foarte bine tenis, a sărit la o minge şi s-a accidentat puţin. Şi Roti joacă bine, chiar a jucat într-o zi opt ore încontinuu, este foarte pasionat. În urma acestui eveniment sper să meagă totul bine pentru fetiţia lui şi să fie într-un ceas bun", a afirmat el.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite