Iordănescu ia banii statului degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, s-a detaşat de fotbal în ultimii ani.

„Mă dedic în totalitate carierei mele în politică", a spus la momentul respectiv Iordănescu. În realitate însă, antrenorul secolului trecut în România nu este prea implicat în activitatea pe care ar trebui să o aibă în cadrul Parlamentului. De fapt, putem spune că nu este implicat deloc.

NICIO INIŢIATIVĂ LEGISLATIVĂ

În aproape doi ani de zile, fostul stelist nu a avut vreo iniţiativă legislativă, interpelare sau declaraţie politică, au observat cei de la site-ul www.agentia.org. Prieten bun cu ministrul Apărării, Gabriel Oprea, Iordănescu a „păcălit" munca de când a ajuns în această funcţie politică, dar fără a uita să-şi ridice salariul baban la sfârşitul lunii. Pe 19 decembrie 2008, fostul antrenor a avut prima şi singura luare de cuvânt, şi anume jurământul de credinţă al generalului faţă de ţară şi popor. În rest, în dreptul activităţii sale poate fi trecut un mare zero.

Totuşi, statul nu este deloc zgârcit când vine vorba să-şi răsplătească oamenii. Leafa lui Iordănescu se ridică la 5.000 de lei, bani veniţi din îndemnizaţie, separat de pensia de general, situată în jurul a 3.000 de lei.

La suma totală se mai adaugă încă 9.000 de lei proveniţi din costurile cu materiale pentru întreţinerea biroului senatorial şi plata salariilor personalului, făcând lesne de-nţeles motivul pentru care fostul tehnician al echipei naţionale nu-şi mai doreşte să se implice în sportul care l-a consacrat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite