Ionuţ Rada, fundaş Cfr Cluj: „Costa ne-a redat dorinţa de victorie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul": Cum e atmosfera la echipă?

Ionuţ Rada: Foarte bună şi asta cred că se vede şi din evoluţiile noastre de pe teren. Jorge Costa ne-a readus încrederea în forţele noastre, în grupul pe care îl formăm la CFR. Avem din nou poftă de joc, sete de performanţe.

Am înţeles, este un bun psiholog, dar ca antrenor cum îl caracterizezi?

Bun tactician. Vreau să-ţi spun că nu există antrenament fără minge. Nu ne-a pus să alergăm până picăm pe teren şi nici nu avem antrenamente foarte lungi, dar, după o oră, suntem rupţi. Ne cere mereu să facem totul la intensitate maximă.

Este „Animal", aşa cum îl recomandă porecla?

Ah, nu, deloc! Este un antrenor strict, care impune respect, însă dincolo de asta este un tip foarte haios, îi place să glumească. A reuşit să ne strângă în jurul lui.

Veţi reuşi să faceţi uitat sezoul trecut?

Numai la asta ne gândim! Crezi că mai este vreunul dintre noi care vrea să-şi amintească că am terminat ultimul campionat pe locul 10? Asta în condiţiile în care la noi la echipă se vrea mereu titlul... Anul acesta trebuie să tragem tare pentru că nu mai suportăm nici noi ideea că nu suntem campioni.

Cu cine vă bateţi la titlu?

Sincer, doar cu noi! Avem un lot foarte, foarte bun şi ţine doar de noi să câştigăm campionatul. Dacă noi batem meci de meci, de ce ne-ar interesa ce fac Steaua, Rapid sau Oţelul. 

CFR Cluj, în amicale

Bischofshofen (amatori, Austria) 16-0
Grodig (Liga a II-a, Austria) 1-0
A. Nicosia (Liga I, Cipru)2-0
SV Ried (Liga I, Austria) 1-0
Kufstein (Liga a III-a, Austria) 3-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite