Ionuţ Popa mai vrea patru jucători la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima săptămână oficială de pregătire a divizionarei secunde din Copou s-a încheiat, de asemenea şi cea dintâi etapă a antrenamentelor din această iarnă, cea a reacomodării cu efortul. Perioadă la finele căreia tehnicianul Ionuţ Popa a tras deja unele concluzii în vederea părţii secunde a campionatului, în care ieşenii vor lupta pentru promovare cu liderul Viitorul Constanţa şi cu Delta Tulcea.

Ţinând cont că doi dintre jucătorii care au absentat în cea mai mare parte a turului, având probleme medicale - stoperul Avrămia şi mijlocaşul Gado, sunt complet refăcuţi şi se antrenează deja la intensitate maximă, este limpede că primele câştiguri pentru primăvară au venit chiar din propria curte.

Mai apoi, închizătorul Milea, conducătorul de joc sârb Petrovic şi conaţionalul său Brajkovic, care evoluează atacant, sunt încă doi jucători care pot pune serios umărul la atingerea obiectivului. Dacă mai avem în vedere că fundaşul Creţu, mijlocaşul Codrea şi atacantul Pavel Sorin au lăsat şi ei o impresie favorabilă, este limpede că CSMS şi-a acoperit cele mai multe dintre posturile deficitare în toamnă.

Portarul George Savu (Victoria Brăneşti) poate fi soluţia pentru buturile ieşene, deşi nu au fost abandonate definitiv nici "pistele" Huţan, care a jucat la Iaşi şi în turul ediţiei trecute, dar care acum ar avea varianta să meargă şi la Bihor, Marc, ce a mai evoluat în Copou, la fosta Politehnica, şi care acum este rezervă la FC Braşov, şi chiar Coca (CS Mioveni).

"Dacă mai vine unul-doi jucători până luni dimineaţă, când intrăm în cantonament, este foarte bine, şi mai aşteptăm tot atâţia în timpul stagiului din Complexul Emil Alexandrescu. Aşa că mai mult de trei-patru faţă de ce avem acum, nu mai aducem, deoarece timpul trece şi trebuie să aibă timp suficient să se pregătească cu întreg lotul", a spus antrenorul principal al formaţiei ieşene, mulţumit că media de vârstă a CSMS este mai mică de 23,5 ani. Popa ţine mult ca până la sfârşitul cantonamentului din Copou să aibă lotul definitivat pentru retur, pentru ca meciurile amicale să le poată aborda cu absolut toţi jucătorii de care va dispune în a doua jumătate a sezonului, conform liga2.ro şi "Evenimentul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite