Ionuţ Popa: "Obiectivul este salvarea de la retrogradare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi CSMS Iaşi anunţase o infuzie de jucători, majoritatea transferurilor au picat, iar lotul echipei din Copou este extrem de subţire

Antrenorul CSMS Iași spune că singurele cîștiguri de pînă acum sînt preparatorul fizic Ionel Colonel și economiile făcute cu cantonamentul, conform gsp.

"În ciuda gerului, a problemelor legate de teren, a faptului că a trebuit să mai apelez la unii oameni să completeze masa, în cantonament s-a lucrat bine. În plus, s-au făcut economii serioase. Dacă mergeam în Antalya cu actualul lot, ne mai stricăm și moralul, la ce bătăi luam. Sînt mulțumit că ideile mele au coincis cu cele ale noului preparator fizic, Ionel Colonel, care a lucrat bine.

De aceea, i-am pasat întreaga responsabilitate a pregătirii fizice lui" a spus Popa, care a ironizat unele echipe din serie: "Nu știu de unde au făcut alții rost de bani să-și aducă jucători ori să se pregătească în Antalya. Pare însă forțat că atunci cînd ești aproape de retrogradare să anunți că vizezi promovarea. Eu, de exemplu, merg pe blat. Vreau să evit retrogradarea! Pașii mărunți fac viață lungă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite