Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Iaşi. "N-am vrut să fiu iar Popa Prostu". Cine îl schimbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

N-a început bine Liga I şi primul antrenor şi-a făcut bagajele. Este vorba de Ionuţ Popa, tehnicianul echipei CSMS Iaşi.

Antrenorul s-a declarat total nemulţumit de faptul că a pierdut trei jucători înaintea sezonului, Onofraş, Gado şi Milea, care nu şi-au prelungit cotnractele cu gruparea moldavă. "Nu mai vreau să fiu Popa Prostu. Cu lotul ăsta, ne facem de râs", a răbufnit Ionuţ Popa.

În plus, antrenorul nu se înţelegea extraordinar cu Florin Prunea, directorul executiv al clubului.

"Demisia este un act unilateral, nu l-am putut întoarce din drum pe Popică (n.r. Ionuţ Popa). Este decizia lui şi şi-o asumă. Din punctul meu de vedere, echipa are antrenor. Pe bancă în partida cu Oţelul vor sta Gică Mihali, Narcis Ciocârlan (n.r. antrenorii secunzi ai lui Ionuţ Popa) şi Benone Dohot (n.r. antrenorul cu portarii). Eu am încredere în Gică Mihali. Deocamdată ne gândim la meciul cu Oţelul, după acest meci vom vedea. Este o problemă a clubului dacă va veni un antrenor sau va rămâne Mihali", a spus Prunea pentru ProSport. Pe banca tehnică a ehcipei ar putea fi adus cât de curând fostul antrenor dinamovist Liviu Ciobotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite