Ionuţ Badea, fermecat de oferta Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul antrenor al celor de la Internaţional e încântat că Becali îl vrea din vară şi e tentat să accepte propunerea latifundiarului. După ce Piţurcă a refuzat să se întoarcă în Ghencea, spunând că „nu vreau să mă fac de râs cu actuala echipă“, Badea e în pole-position pentru a prelua trupa din Ghencea.

„Din vară, Stoichiţă e «la revedere». Steaua joacă fotbal-ţurcă, totul la nimereală. N-a avut el chiar un Mercedes la dispoziţie, dar i-am dat un Ford, iar acum a ajuns să ne întreacă şi Trabantul. E jenant", a spus Becali la finalul partidei de la Alba Iulia.

Latifundiarul are deja în minte strategia pentru viitorul sezon şi l-a contactat pe Ionuţ Badea. "E adevărat că am vorbit la telefon, dar domnul Becali nici n-a apucat să-mi propună ceva concret, pentru că i-am zis din start că sunt antrenor la Internaţional Curtea de Argeş şi am un obiectiv de atins cu această echipă", a explicat tehnicianul care va împlini 35 de ani în luna octombrie.

Totuşi, Badea le-a mărturisit apropiaţilor că interesul Stelei îl onorează şi că este tentat să accepte oferta lui Becali la finalul campionatului.

Piţi a refuzat

Patronul din Ghencea a dezvăluit şi motivele pentru care Piţurcă nu vrea să se întoarcă la Steaua. „În iarnă, i-am zis să vină antrenor principal. A început să râdă şi mi-a spus aşa: «Băi Gigi, eu sunt Piţurcă şi nu vreau să râdă lumea de mine». N-am înţeles ce vrea să spună şi apoi a adăugat: «Echipa pe care o ai tu e de «Cascadorii Râsului», iar eu nu vin să mă umilesc». Asta mi-a zis Piţi", a povestit Becali.

Dezvăluirile latifundiarului după meciul cu Alba Iulia, când a spus că la sfârşitul campionatului, Stoichiţă şi nouă jucători vor părăsi Steaua au declanşat haosul la echipă. Nimeni nu mai are motivaţie pentru cele patru etape rămase! „Lippi" e dorit în Kuweit de Al-Salmiya, club pe care l-a mai condus şi în sezonul 2008-09, iar jucătorii aflaţi pe lista neagră a lui Becali sunt mai degrabă preocupaţi de viitoarea lor destinaţie, decât de ce au de făcut în acest final de campionat.

Această stare de incertitudine a fost sesizată şi de Becali, care a admis că nu-şi face iluzii în privinţa partidelor rămase: „Locul doi nu mai avem cum să-l prindem. S-ar putea să terminăm şi mai jos de locul şase şi să ratăm şi participarea în Liga Europa dacă Rapid primeşte punctele de la TAS".

Ionuţ Badea

Data naşterii: 14 octombrie 1975, Piteşti

Cariera de jucător: Dacia Piteşti, ARO Câmpulung, Dinamo, FC Braşov, Oţelul, FC Vaslui şi FC Argeş

Cariera de antrenor: FC Argeş (2007- 2009), Internaţional Curtea de Argeş (2010)

Performanţe: promovare în Liga I cu FC Argeş (2008),  locul 10 în Liga I cu FC Argeş (2009)

A absolvit trei facultăţi

Antrenorul celor de la Internaţional este unul dintre cei mai culţi oameni de fotbal din România. Fostul mijlocaş a absolvit trei facultăţi: Academia Naţională de Educaţie Fizică, Relaţii Internaţionale şi Drept. Badea vorbeşte cursiv trei limbi străine: franceza, engleza şi araba.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite