Ionuţ Badea, antrenor la Dinamo, după meciul cu Braşov?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul "şepcilor roşii" spune că pentru moment se gîndeşte doar la Universitatea, dar a refuzat să comenteze despre posibila sa numire la Dinamo.

Numele lui Ionuţ Badea a fost vehiculat cu insistenţă în ultimele două zile, tehnicianul fiind considerat un posibil succesor pentru Ioan Andone.

Ieri, tehnicianul lui "U" Cluj a refuzat să comenteze prea mult subiectul. "Dinamo face parte din viaţa mea, am mai spus asta. Dar în acest moment mă gîndesc numai la Universitatea Cluj", a declarat Badea. Întrebat dacă Dinamo e un club care poate fi refuzat, antrenorul "şepcilor roşii" a refuzat să răspundă şi a părăsit zona în care făcea declaraţii de presă înaintea jocului de mîine cu Gloria Bistriţa.

Ionuţ Badea a venit la Cluj pe 20 noiembrie, după ce "şepcile roşii" au pierdut în Giuleşti, 0-3, cu Cl. Niculescu interimar. Vineri, cu Dinamo, Badea a privit din tribună meciul, fiind suspendat. "A fost 50 la sută tactică, 50 la sută determinare", a spus antrenorul, legat de rezultatul final, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite