Ionuţ Badea: „Petrolului îi place mult jumătatea proprie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, spune că echipa pe care o va întâlni formaţia sa sâmbătă, în cadrul etapei a 4-a din Liga 1, Petrolul Ploieşti, preferă să se apere şi să mizeze pe contraatacuri rapide

Universitatea Cluj a fost învinsă etapa trecută de Steaua, iar acum elevii lui Ionuţ Badea nu-şi mai pot permite paşi greşiţi. Sâmbătă, la Mediaş, vine Petrolul, echipa lui Valeriu Răchită fiind recunoscută pentru modul defensiv în care joacă.„Este o partidă foarte importantă pentru momentul actual al echipei. Chiar dacă vom întâlni un adversar căruia îi place jumătatea proprie de teren şi mizează pe contraatac, va trebui să-i desfacem şi să marcăm. Jucătorii meu s-au remontat după înfrângerea cu Steaua şi sunt cu toţii pregătiţi pentru un meci bun. Petrolul are jucători cu multă experienţă, precum Pompiliu Stoica, Florentin Dumitru sau Opriţa, care pot menţine echilibrul în timpul jocului“, a spus Badea.

De asemenea, tehnicianul „studenţilor “ spune că şi-ar dori ca toate echipele româneşti angernate în cupele europene să se califice în faza grupelor: „Cred că iubitorii fotbalului românesc îşi doresc ca toate echipele să se califice. Cel mai dificil va fi pentru Vaslui, pentru că are probleme de lot şi nici Dinamo nu va avea viaţă uşoară, dar le doresc baftă tuturor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite