Ionuţ Badea: "Meciul cu Dinamo a fost un nou început pentru noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat că elevii săi trebuie să rămână concentraţi la partida cu Gloria Bistriţa, de marţi, una la fel de importantă ca şi cea cu Dinamo.

Antrenorul echipei clujene consideră că victoria cu Dinamo Bucureşti, scor 2-1, reprezintă un nou început pentru "U" Cluj. "Meciul cu Dinamo a fost un nou început pentru noi. Am avut o echipă bine pregătită şi disciplinată în toate compartimentele. Motivaţional, a fost mai uşor de pregătit meciul cu Dinamo, cu Bistriţa va fi 50 la sută motivaţie şi 50 la sută disciplină" a spus Badea.

Acesta e de părere că atacantul italian al bistriţenilor, Simone Cavalli, reprezintă principalul pericol pentru formaţia sa. "Gloria e o echipă care foloseşte un sistem 1-4-2-3-1 bine pus la punct. Va fi un meci mai dificil decât cel cu Dinamo, iar responsabilitatea motivaţională va trebui să fie împărţită din nou între 11 sau 14 jucători, având în vedere că eu sunt suspendat. Cavalli e un jucător important pentru Gloria, cu reală experienţă, care va reprezenta un pericol pentru noi", a spus Badea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite