Ionuţ Badea: "Marinescu este un jucător polivalent"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Marinescu va lăsa Steaua pentru proiectul de la „U“ Cluj al lui Walter
Lucian Marinescu va lăsa Steaua pentru proiectul de la „U“ Cluj al lui Walter

Fostul mijlocaş al Stelei, Laurenţiu Marinescu, a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi de la Universitatea Cluj, el urmând să semneze un contract pe trei ani cu gruparea clujeană.

 Marinescu a ajuns, vineri seara, în Ardeal, iar sâmbătă a participat la prima sa şedinţă de pregătire.

 Antrenorul Ionuţ Badea a afirmat că unul dintre atuurile lui Marinescu este acela că poate acoperi mai multe posturi la mijlocul terenului.  "Marinescu e un jucător pe care l-am urmărit de mai multă vreme, el se încadra în strategia noastră de achiziţii. E un fotbalist polivalent, poate acoperi mai multe poziţii în zona mediană. Şi acesta e unul dintre motivele pentru care l-am adus", a declarat Badea.

 Tehnicianul grupării ardelene a adăugat că în acest moment Universitatea mai vizează aducerea a maximum trei jucători: un fundaş stânga, un mijlocaş la închidere şi un atacant extern. "Vom mai aduce cel mult trei jucători. Mai vrem un fotbalist pentru banda stângă a apărării, un mijlocaş la închidere şi poate un atacant extern, o extremă. Rămâne de văzut dacă aceştia vor veni înainte sau după plecarea în cantonament", a spus Ionuţ Badea, conform prosport.

"Şepcile roşii" vor pleca marţi în singurul cantonament al verii, acesta urmând a avea loc în staţiunea austriacă Fieberbrunn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite