Ionuț Badea: "Îmi felicit jucătorii pentru dăruire, îmi pare rău pentru rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universității Cluj, Ionuț Badea, și-a felicitat jucătorii după înfrângerea cu Poli Timișoara, dar s-a declarat dezamăgit de rezultatul partidei

"Un meci din păcate pierdut, care întrerupe o serie bună. Am pierdut contra unei echipe care se bate la titlu, ar fi fost o chestiune de imagine foarte bună pentru noi, echipa s-a dăruit, a vrut să revină după scorul primei reprize. O parte secundă mult mai bună a noastră, dar din păcate nu am reușit să marcăm decât un gol.

Faptul că am fost conduși cu 2-0 le-a dat lor o tentă defensivă, dar chiar și așa echipa și-a creat ocazii de gol. Jucătorii merită felicitați pentru felul în care s-au dăruit, cel puțin în repriza a doua. Timișoara are tendința de contraatac, faza defensivă este mai bine pusă la punct decât cea a posesiei mingii. Nu am reușit o reîncărcare motivațională foarte bună pentru această partidă, la început a fost o oarecaare confuzie, apoi am reintrat în joc. Din păcate eu nu antrenez nici ghinionul, nici norocul", a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite