Ionuţ Badea: „Dinamo nu e invincibilă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj va primi la Mediaş vizita celor de la Dinamo vineri seara, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Liga 1. Aflaţi la patru puncte de prima poziţie retrogradabilă, „studenţii“ vor să repete isprava din tur, când s-au impus pe terenul dinamoviştilor cu 4-3 şi să câştige alte trei puncte

Antrenorul Ionuţ Badea este conştient de forţa „câinilor“, dar spune că echipa sa este pregătită să obţină un rezultat bun: „Dinamo e una dintre echipele bune ale campionatului şi chiar dacă Torje şi Moţi sunt suspendaţi, există jucători care să-i înlocuiască. Şi-au regăsit un echilibru, o linişte care se regăseşte pe teren, dar nu sunt invincibili şi e important să dăm totul pe teren. Sperăm ca aportul fanilor să fie esenţial şi să obţinem o victorie“, a declarat acesta.

În altă ordine de idei, singurii indisponibili ai Universităţii sunt Adrian Cristea şi Ascoli, suspendaţi, în timp ce Păcurar, care a suferit o microleziune la antrenamentul de ieri, este incert. Boştină, care a avut unele probleme medicale în ultima perioadă este apt de joc. „Nu am emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea, există doar o presiune creată poate artificial înaintea fiecărui meci. Nu e un moment de răscruce, am discutat şi cu domnul Walter şi mi-a cerut să le transmit jucătorilor să fie concentraţi şi fiecare dintre ei să se dăruiască 200%“, a mai declarat Ionuţ Badea. Meciul dintre „U“ Cluj şi Dinamo va începe la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de Gsp TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite