Ionuţ Popa îi aşteaptă pe Sfârlea şi Obrovaci la CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Popa, antrenor CS Mioveni
Ionuţ Popa, antrenor CS Mioveni

Antrenorul formaţiei de Liga a II-a, CS Mioveni, Ionuţ Popa, îi aşteaptă în cantonamentul de la Băile Felix pe mijlocaşii Sebastian Sfârlea şi Ivan Obrovaci, urmând să semneze contracte cu gruparea argeşeană.

"Îi aştept pe Sfârlea şi Obrovaci la echipă. Dacă vin, vor rămâne şi vor semna pentru că îi ştiu deja" a declarat Ionuţ Popa.Sebastian Sfârlea, care şi-a încheiat conturile cu FCM Târgu Mureş după un an şi jumătate petrecuţi la această echipă, este un jucător cunoscut de Ionuţ Popa, antrenorul avându-l elev la Poli Iaşi şi la FC Oradea. Fotbalistul, care va împlini 30 de ani în această vară, a jucat în Liga I pentru FC Oradea, FC Vaslui, Poli Iaşi şi FCM Târgu Mureş.

Celălalt mijlocaş aşteptat de argeşeni este sârbul Ivan Obrovaci, care are 25 de ani şi a mai jucat până acum pentru echipele Rad Belgrad, Radnicki Obrenovaci, Palilulaci Belgrad şi BSK Borca. În ultimul an, Obrovaci a fsot legitimat la Macva Sabaci în liga a treia sârbă, seria vest, şi nu este un jucător necunoscut antrenorului principal al Mioveniului, acesta avându-l în probe la Poli Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite