Ionuţ Popa: "Nu mă las până n-o să bat un arbitru de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei câştigate, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei ACU Arad, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a, că atunci când va dori să se retragă din fotbal va bate un arbitru.

Întrebat cum i s-a părut arbitrajul meciului de sâmbătă, Ionuţ Popa a răspuns: "Eu sunt total împotriva arbitrilor, sunt declarat împotriva lor, iar când vreau să mă las o să bat un arbitru. La meciul cu Voinţa Sibiu, de pe teren propriu, am avut un penalti clar, care se vedea şi după Zidul Chinezesc, însă centralul, am înţeles că lucrează la Guvern şi vrea să ajungă prim-ministru, nu l-a dat".

Despre ACU Arad

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În stagiunea actuală au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de rectorul Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.

image

Despre CS Mioveni

Deşi are o istorie relativ scurtă, clubul fiind înfiinţat abia în anul 2000, Dacia Mioveni are în palmares o semifinală de Cupa României şi două promovări în campionatul divizional românesc: Diviza B în 2003 şi Liga I în 2007. Echipa ale cărei culori sunt galben-verde, îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul "Dacia", care are o capacitate de 7.000 locuri.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite