Ionuţ Popa: "Am un lot subţire. Nu vreau să fiu luat de păcălici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, după partida pierdută împotriva formaţiei Dinamo, scor 2-5, că nu înţelege ce s-a întâmplat pe Arena Naţională şi a precizat că nu doreşte să fie "păcăliciul nimănui".

"Mai supărat ca acum sunt doar când îmi moare cineva. Nu ştiu ce s-a întâmplat în seara asta, dar nu vreau să fiu păcăliciul nimănui. Tot am avertizat că avem lot subţire. Am mai întâlnit un asemenea fenomen, la Mioveni, când am spus acelaşi lucru. Poţi să fii antrenorul lui peşte, dar dacă nu ai jucători... Sunt supărat până la Dumnezeu. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, să iei trei goluri în patru minute, când la pauză credeam că mai putem reveni în joc, este ceva incredibil", a spus Popa, la Digi Sport.

Ionuţ Popa s-a plâns de calitatea jucătorilor din lot, însă susţine că nu i-au fost aduşi alţii mai buni. "Am atenţionat asupra subţirimii lotului. Am trei-patru jucători care au fost rezerve în Liga a II-a, iar acum joacă titulari în prima ligă. Vor fi umilinţe cu un astfel de lot, dar ce pot să fac eu? Am plecat ca nebunul înainte de prima etapă, am avertisment scris, dar ce să mai fac?! Momentan trebuie să lucrez cu jucătorii pe care îi am", a completat Popa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite